Gastro_Tek 2022” – Voor ieder wat wils!

Beurs- en congrescentrum Kalkar opent op 21 en 22 maart weer zijn deuren voor alle vakbeurs bezoekers uit de Horeca branche

U komt op maandag 21 en dinsdag 22 maart 2022 bij de vakbeurs ‘’Gastro_Tek’’ in het beurs- en congrescentrum in Kalkar verschillende bereiken tegen, van de nieuwste innovaties tot aan bier tappen. Waar gastronomie en de hotelindustrie al jaren groot zijn, zijn fabrikanten, groothandelaren en leveranciers op zoek naar geschikte Duitse en Nederlandse partners. Het hoofdthema: het opzetten en onderhouden van gastronomie, hotellerie en keuken met een zo groot mogelijk aanbod van eten en drinken.

Van receptie tot aan entertainment

Aankomend jaar is er weer voor ieder wat wils. Gastro-Einkaufsgemeinschaft.COM zal zichzelf met enkele van haar leden presenteren. Bovendien zal de Duits-Nederlandse competitie Ler(n)ende Euregio een spannende tweede ronde tegemoet gaan. Bezoekers en organisatoren waren het in 2019 eens: deze wedstrijd mag niet eenmalig zijn! Koks in opleiding en studenten van hotel- en restaurantopleidingen bereiden zich al intensief voor op de wedstrijd. Het gehele programma wordt getoetst, onder andere de ontvangst van de gasten, het koken en de gastvrijheid.

De aanmeldingen zijn geopend

Professionals uit de branche zijn van harte uitgenodigd bij het beurs- en congrescentrum in Kalkar op 21 en 22 januari 2022. Geregistreerde vakbezoekers uit de branche krijgen gratis toegang tot de beurs. Tickets en meer informatie vindt u via https://gastro-tek.eu/nl/


Openingstijden ‘’Gastro_Tek 2022’’:

Maandag 21 januari 2022 van 11:00 uur – 19:00 uur
Dinsdag 22 januari 2022 van 11:00 uur – 17:00 uur

Plaats:

Beurs- en congrescentrum Kalkar (HanseHalle Kalkar)
– op het gebied van Wunderland Kalkar
Griether Str. 110-120
47546 Kalkar

Contactinformatie:

Carmen Sechtig
Projectmanager
carmen.sechtig@messekalkar.de
Tel. +49 (0) 2824/ 910 264
www.messekalkar.de